Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 22 januari 2018

D66 Hollands Kroon trots op verrassende kandidatenlijst

D66 Hollands Kroon trots op verrassende kandidatenlijst

Opgetogen stelt D66 Hollands Kroon haar kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 voor. Zo komen zij m/v uit de financiële wereld, de krijgsmacht, het onderwijs, de zorg, uit alle hoeken van Hollands Kroon, zijn ze tussen de 19 en 70 jaar en allemaal vinden ze samenwerken met inwoners cruciaal. Hun opzet is dan ook om mee te denken over gemeentelijk beleid, toe te zien op lokale uitgaven en voorstellen van inwoners daarbij als uitgangspunt te nemen.

Even voorstellen
Liesbeth Vlietstra-Wouterse uit Wieringerwerf
Maarten Versluis uit Westerland
Sonja Mulderij uit Hippolytushoef
Janine Glas uit Nieuwe Niedorp
Francisca Croes-Brinkhof uit Nieuwe Niedorp
Jan van den Berg uit Breezand
Ina Kuijper uit Wieringerwerf
Inge Zwaan uit Hippolytushoef
Job Laghuwitz uit Breezand
Piet-Wim Klaver uit Nieuwe Niedorp

Samen met inwoners
Hollands Kroon heeft ruimte. Daarom willen de D66’ers samen met inwoners over de inrichting van die ruimte nadenken. Verder willen zij culturele en recreatieve voorzieningen behouden en versterken. Een ander punt is schoolcentra voor kinderen van 2 tot 18 jaar bundelen en waar mogelijk opleidingen afstemmen met de vraag van lokale werkgevers.

Samen met de regio
Hollands Kroon heeft ook ruimte voor economische groei. Daarom willen de kandidaten met andere gemeenten goede wegen, fiets- en wandelpaden behouden. Met werkend openbaar en alternatief vervoer willen de D66’ers deze voorzieningen bereikbaar houden voor alle doelgroepen. Volgens hen blijven deze standaardvoorzieningen met een sober uitgavenbeleid in de toekomst betaalbaar.